צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    שרותי הייעוץ שלנו

    אנחנו נתקלים לעתים קרובות במקרים בהם סחורה ישראלית נעצרת ביעדים שונים בחו"ל. חשוב להזכיר כי מפעלים המעוניינים לייצא את מוצריהם נדרשים לעמוד בדרישות הרגולטוריות במדינות אליהן מתבצע הייצוא.
    כללי הסימון והתאמת המוצר לדרישות החוק שונים מהארץ, ומשתנים ממדינה למדינה.קרא עוד
    תחום סימון המוצרים קשור לכל שלב בתהליך הייצור משלב הפיתוח ועד להפקת האריזה. תשומת הלב שעל ארגון להשקיע בכדי לעמוד בנוסח המופיע על האריזה דורש בקרה ופיקוח לאורך כל התהליך. היות ומדובר על תהליך רציף, ישנה חשיבות להטמיע תהליכים שיבטיחו עמידה בדרישות רגולטוריות כחלק מתהליך סקר הסיכונים.קרא עוד
    אחד המקרים שיכולים להדאיג כל טכנולוג במפעל הוא שתופיע תחיקה חדשה, שהוא לא היה מודע לה, ובשל כך הוא עלול לגרום לארגון לעמוד בפני תביעה ייצוגית.
    תחום המזון הנו רגיש כל כך והאחריות המוטלת על כתפי הטכנולוגים והמנהלים במפעלים הוא עצום מבחינת הדרישה והרצון האמיתי לא לסכן את הצרכנים וזכויותיהם לרבות צרכנים עם רגישויות מיוחדות.קרא עוד
    חברת שר ייעוץ והדרכה מציעה איסוף וניתוח מידע ממקורות מדעיים ו/או רגולטורים להפקת מסמך ממוקד התואם את צרכי הלקוח.

    תעשיית המזון, בשל רגישות מוצריה ורצון התעשייה לתת מענה לאוכלוסיות בעלי רגישויות מיוחדות, נדרשת היום יותר מתמיד לבסס את ניתוח הסיכונים על מקורות מדעיים מהימנים ומקורות רגולטורים. הריבוי במקורות מידע הזמינים, מציב בפני ארגונים אתגר חדש והוא הצורך לברור מידע מהימן שיהווה בסיס לסקר סיכונים מקצועי ומקיף שימנע פגיעה בבריאות הצרכנים ובזכויותיהם.קרא עוד
    עבור לתוכן העמוד