צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יומן הדרכות, השתלמויות וימי עיון

    תאריך האירוע מידע נוסף
    מרץ 2024
    5/03/2024קורס עקרונות סימון מזון בישראל + איחוד אירופי (מודולרי) מרץ 2024
    5,11,13,18/03/2024 | 9:00-16:00 | מרכז הארץ (מיקום יימסר בהמשך)
    חברת שר יעוץ והדרכה מזמינה אתכם להשתתף בקורס מודולרי ראשון מסוגו בישראל המשלב את עקרונות הסימון בישראל ובאיחוד האירופי. קורס ייחודי זה פותח על מנת להקנות ידע בסיסי ברגולציה של מזון בישראל ובאיחוד האירופי ומפרט את השוני ביניהן, כמו גם מאפשר התנסות מעשית.
    מיקום מרכז הארץ - יפורסם בהמשך
    11/03/2024קורס מקוון לעורכי מבדקים פנימיים למערכות ניהול איכות סביבה ובטיחות תעסוקתית - מרץ 2024
    הקורס יערך במתכונת מקוונת:
    11,12,14/03/2024 | ZOOM
    9:00-16:00
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום קורס מקוון (פלטפורמת ZOOM)
    17/03/2024השלמה מקוונת לעורכי מבדקים פנימיים למערכת ניהול אנרגיה, ISO 50001 - מרץ 2024
    17/03/2024 | 9:00-13:00

    משנת 2021, המשרד להגנ"ס החל לדרוש מארגונים בעלי היתר פליטה ובעלי צריכת אנרגיה שנתית של 1,250 TOE ומעלה, לעמוד בדרישות ת"י ISO 50001. עבור ארגונים אלה, דרישה זו הינה במעמד של דרישת חוק מחייבת.

    ההשתלמות מיועדת לעורכי מבדקים מוסמכים לת"י ISO 14001 בלבד ומעניקה הרחבת הסמכה

    מיקום מקוון (ZOOM)
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    18/03/2024יום עיון למידה מאירועי בטיחות מזון case study - מרץ 2024
    18/03/2024| 9:00-14:00 | ZOOM

    מטרת ההדרכה למנוע אירועי בטיחות מזון באמצעות היכרות עם מקרים בולטים שהתרחשו בעולם
    מיקום ZOOM
    27/03/2024קורס להכשרת מבקרי איכות בענף המזון - מרץ 2024
    27,28/03/2024 | 09:00-16:00 | ZOOM

    בכל תעשייה מבקרי האיכות הם חיישנים לעמידת הארגון בנהלי האיכות. בענף המזון, בשל רגישותו, תפקיד מבקר/ת האיכות מתרחב גם לשמירה על בטיחות המוצר. האחריות המלווה את התפקיד מחייבת ארגונים להשקיע בלימוד והכשרה ספציפיים עבור בעלי תפקידים אלו.
    מיקום ZOOM
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    אפריל 2024
    1/04/2024קורס מקוון PCQI לפי דרישות ה- אפריל 2024
    אפריל 2024 - תאריכים מדויקים יפורסמו בהמשך | 8:30-17:00 | ZOOM
    על פי חוק המזון האמריקאי, כל ארגון המייצר מזון עבור ארה"ב חייב למנות אדם שירכז את תכנית בטיחות המזון של המפעל. אדם זה הוא ה-PCQI. בלעדי בישראל בשפה העברית קורס הסמכה ל-PCQI.
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    16/04/2024יום עיון סימולציות לעורכי מבדקים פנימיים לאיכות ובטיחות מזון - אפריל 2024
    16/04/2024 | 09:00-16:00

    יום תרגול מעשי לבוגרי קורס עורכי מבדקים פנימיים

    מיקום מרכז הארץ , מיקום מדויק יימסר בהמשך
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    מאי 2024
    2/05/2024יום עיון בטיחות מזון ברכש בהתאמה לחוק ההסדרים ויבואן נאות - מאי 2024
    02/05/2024| 9:00-16:00 | ZOOM
    בעשור האחרון מתברר כי אחת הסיבות העיקריות לאירועי בטיחות מזון ו- RECALL, היא רכש חומרי גלם או אריזה המהווים סיכון לבריאות הציבור. קיימת נטייה להסתמך על הסמכות ספקים מטעם גופי התעדה צד ג', אך ברור היום שעל אף החשיבות של הסמכות אלה, האחריות לאימות הרכש הנה של היצרנים/ היבואנים.
    אימות הרכש צריך להתבסס על דרישות הרגולציה, לרבות תקנות האיחוד האירופי שאומצו במסגרת חוק ההסדרים וסקר הסיכונים (HACCP).
    מיקום ZOOM
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    7/05/2024קורס ראשי צוות בטיחות מזון (HACCP) - מאי 2024
    הקורס יתקיים בלמידה מרחוק בתאריכים 07,08,09/05/2024 בשעות 09:00 עד 16:00
    מיקום ZOOM
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    21/05/2024יום עיון תיקוף (ולידציה) של שיטות בדיקה במעבדה
    21/05/2024 | ZOOM | 9:00-16:00
    אבן היסוד של תנאי מעבדה נאותים (GLP) היא הוכחת תקפות שיטות הבדיקה והבחינה. ביצוע ולידציה אפקטיבית כלול בדרישות תקן ISO/IEC 17025 ותקנים נוספים. יום עיון זה מיועד להקנות כלים לביצוע תהליכי תיקוף במעבדות.
    מיקום ZOOM
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    עבור לתוכן העמוד