יומן הדרכות, השתלמויות וימי עיון
תאריך | האירוע | מידע נוסף |
---|---|---|
אפריל 2021 | ||
19/04/2021 | קורס מקוון לעורכי מבדקים פנימיים למערכות ניהול איכות סביבה ובטיחות תעסוקתית ISO 14001, ISO 45001 | משך הקורס 3 ימים בתאריכים 19,21,26/4/2021 הקורס מקנה 3 ימי כשירות לממוני בטיחות - שניים מאשכול 12 ואחד מאשכול 5 למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה הקורס יערך באופן מקוון מיקום קורס מקוון (פלטפורמת ZOOM) |
![]() | ![]() | ![]() |
20/04/2021 | בטיחות מזון ברכש - Supply Chain Preventive Control - חצי יום עיון מקוון | לאור הביקוש מועד נוסף - חצי יום עיון מקוון 9:00-13:00 ב-2008 התרחש בארה"ב אירוע הריקול הגדול בהיסטוריה. מאות חברות הורידו מהמדפים אלפי מוצרים, בעקבות התפרצות של סלמונלוזיס שגבתה את חייהם של 9 קורבנות וגרמה לאשפוזם של מאות. המקור היה ספק אחד קטן. המקרה היה "צלצול השכמה" ושינה את האופן בו תעשיית המזון מתייחסת לניהול רכש. |
![]() | ![]() | ![]() |
22/04/2021 | יום עיון מקוון בנושא צמצום חשיפה משפטית ע"י הערכת עמידה בדרישות חוק בבטיחות (מבדקי אכיפה) | 22.4.2021 | ZOOM | 9:00-13:00 שר יעוץ והדרכה ועו"ד איל פלטק מזמינים אתכם ליום העיון שמטרתו לאפשר למנהלים בארגון ולממוני בטיחות להבין טוב יותר את אחריותם המשפטית לבטיחות ולתת כלים לצמצום החשיפה המשפטית, ע"י יישום תכנית אכיפה בארגון. יום העיון מקוון, ללא תשלום, אך מצריך הרשמה מראש. מיקום יום עיון מקוון, פלטפורמת ZOOM |
![]() | ![]() | ![]() |
מאי 2021 | ||
2/05/2021 | סדנת תחקיר אירוע סביבה ובטיחות | אומנם לא בוכים על חלב שנשפך, אבל כן בוכים מחומ"ס שנשפך. סדנה זו מספקת כלים פרקטיים להפקת לקחים בעקבות תקריות/אירועים על מנת למנוע הישנות וללמוד להמשך. סדנה זו מוכרת כיום כשירות אחד לממוני בטיחות ע"י מנהל הבריאות והבטיחות התעסוקתית. אשכול 5, קוד נושא 5.2 מיקום מקוון (פלטפורמת זום) מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה |
![]() | ![]() | ![]() |
3/05/2021 | קורס מקוון PCQI לפי דרישות ה-FDA | על פי חוק המזון האמריקאי, כל ארגון המייצר מזון עבור ארה"ב חייב למנות אדם שירכז את תכנית בטיחות המזון של המפעל. אדם זה הוא ה-PCQI. בלעדי בישראל בשפה העברית קורס הסמכה ל-PCQI. |
![]() | ![]() | ![]() |
10/05/2021 | קורס מקוון לעורכי מבדקים פנימיים למערכות ניהול איכות במעבדות רפואיות | משך הקורס 3 ימים בתאריכים 10,11,13/5 הקורס מוכר ע"י האיגוד הישראלי לאיכות. למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה הקורס יערך באופן מקוון מיקום קורס מקוון (פלטפורמת ZOOM) |
![]() | ![]() | ![]() |
12/05/2021 | סדרת וובינרים מחלות שמועברות במזון - סלמונלה | סדרת וובינרים זו, תעזור למקבלי ההחלטות בתחום לקבל תמונה רחבה ומקיפה של המחלות המאיימות על התעשייה וכלים להתמודדות. הרצאת חודש מאי: סלמונלה מיקום הרצאה מקוונת (פלטפורמת ZOOM) |
![]() | ![]() | ![]() |
18/05/2021 | השתלמות להיכרות עם התקן הבינ"ל FSSC 22000 גירסה 5.1 (מועד נוסף) | מיקום שני חצאי יום עיון מקוונים (פלטפורמת זום) מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה |
![]() | ![]() | ![]() |
26/05/2021 | סדרת וובינרים סיכונים כימיים במזון - רעלני עובש (מיקוטוקסינים) | סדרת וובינרים זו, תעזור למקבלי ההחלטות בתחום המזון לקבל תמונה רחבה ומקיפה של המזהמים הכימיים המאיימות על התעשייה וכלים להתמודדות. הרצאת חודש מאי: רעלני עובש (מיקוטוקסינים) | 26.5 | 10:00-11:00 מיקום הרצאה מקוונת (פלטפורמת ZOOM) |
![]() | ![]() | ![]() |
יוני 2021 | ||
10/06/2021 | סדרת וובינרים מחלות שמועברות במזון - נורו-וירוס | סדרת וובינרים זו, תעזור למקבלי ההחלטות בתחום לקבל תמונה רחבה ומקיפה של המחלות המאיימות על התעשייה וכלים להתמודדות. הרצאת חודש יוני: נורו-וירוס מיקום הרצאה מקוונת (פלטפורמת ZOOM) |
![]() | ![]() | ![]() |
|