צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יומן הדרכות, השתלמויות וימי עיון

    תאריך האירוע מידע נוסף
    אוקטובר 2018
    8/10/2018דע את האויב - קורס מתקדם על גורמי סיכון בבטיחות מזון
    משך הקורס 4 ימים: 8/10, 15/10, 22/10, 29/10
    קורס מתקדם ומקיף המיועד למקבלי החלטות בבטיחות מזון, בו ניתן לקבל תמונה רחבה ומקיפה של גורמי הסיכון המאיימים על התעשייה וכלים להתמודדות.
    מומלץ שבכל צוות בטיחות מזון (HACCP) ישולב לפחות בוגר קורס אחד
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    31/10/2018הכשרת מוביל/ת בטיחות מזון בבתי אוכל
    השתלמות לאנשי מקצוע בעולם המסעדנות המבוססת על דרישות משרד הבריאות לבתי אוכל
    נובמבר 2018
    12/11/2018קורס הכשרת מבקרי איכות בענף המזון
    משך הקורס: יומיים 12/11 ו- 14/11
    בכל תעשייה מבקר האיכות הוא חיישן לעמידת הארגון בנהלי האיכות. בענף המזון, בשל רגישותו, תפקיד מבקר האיכות מתרחב גם לשמירה על בטיחות המוצר. האחריות המלווה את התפקיד מחייבת ארגונים להשקיע בלימוד והכשרה ספציפיים עבור בעלי תפקידים אלו.
    מיקום מלון לאורנרדו בוטיק, רחובות
    18/11/2018קורס עורכי מבדקים לאיכות ובטיחות מזון
    משך הקורס 3 ימים: 18/11 ,19/11 ,22/11
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק, רחובות
    25/11/2018קורס הסמכה לראשי צוות בטיחות מזון
    משך הקורס: 3 ימים - 25/11, 26/11, 28/11
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    דצמבר 2018
    16/12/2018הסתכל בקנקן - קורס יסודות האריזה
    אומרים אל תסתכל בקנקן, אבל כשמדובר בעולם האריזות, לעתים העטיפה חשובה לא פחות מהתוכן. חברת שר יעוץ והדרכה בשיתוף עם Stage Packaging מזמינה אתכם להשתתף בקורס יסודות האריזה.
    מטרת הקורס הינה להקנות כלים מקצועיים למעורבים בתהליך קבלת ההחלטות בתכנון והפקת האריזות.
    עבור לתוכן העמוד