השתלמות תרבות בטיחות מזון - Food Safety Culture - נובמבר 2024
04/11/2024 | 09:00-13:00 | ZOOM
"גם אם יש לך החוקים והכללים הטובים ביותר בעולם, אם אנשים לא מצייתים להם, הם חסרי משמעות" (פרנק יאניס, אחראי על מדיניות בטיחות המזון ב-FDA)
בהשתלמות זאת נשוחח על המגמה העכשווית לשלב נושאי תרבות ארגונית במערכת ניהול בטיחות המזון.
"גם אם יש לך החוקים והכללים הטובים ביותר בעולם, אם אנשים לא מצייתים להם, הם חסרי משמעות" (פרנק יאניס, אחראי על מדיניות בטיחות המזון ב-FDA)
בהשתלמות זאת נשוחח על המגמה העכשווית לשלב נושאי תרבות ארגונית במערכת ניהול בטיחות המזון.
בתוכנית:
- מושגי יסוד בתרבות בטיחות מזון
- הצגת מקרים (case studies)
- דרישות וכלים מעשיים לקידום תרבות בטיחות מזון בארגון
ההשתלמות תועבר ע"י ד"ר דיויד רוזנבלט, מנהל הלמידה בחברת שר יעוץ והדרכה.
עלויות ומידע נוסף:
- עלות ההשתלמות 500 ש"ח + מע"מ.
- תכני ההשתלמות ו/או המרצים עשוים להשתנות
- ההשתלמות תיערך באופן מקוון (פלטפורמת זום), קישור ישלח למשתתפים מספר ימים לפני הסדנה
- השתתפות בהשתלמות מצריכה מחשב, גישה לאינטרנט יציב, מצלמה, מיקרופון ורמקולים
- קיום ההשתלמות מותנה במספר נרשמים מינימאלי