צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    בטיחות המוצר

    סוג: קורס
    משך: 7 עד 12 שעות
    קהל יעד: כלל העובדים המשפיעים על בטיחות המוצר
    תמצית: סדרת מפגשים קצרים בקבוצות קטנות להטמעת שינוי התנהגותי בקרב עובדי ענף המזון וההסעדה
    קרא עוד
    סוג: הרצאה
    משך: שעה עד ארבע שעות
    קהל יעד: לשילוב במסגרת יום עיון או סדנא פנים ארגונית, כהרצאת אורח
    תמצית: הרצאה משכנעת מאד הנוגעת במהות מניעת אירועי בטיחות מזון, באמצעות הצגת מודל "בסיס הפירמידה"
    הערה: ניתן להתאים לכל רובד בארגון. מתאים גם לקהלים גדוליםקרא עוד
    סוג: הרצאה
    משך: שעה
    קהל יעד: לשילוב במסגרת יום עיון או סדנא פנים ארגונית, כהרצאת אורח
    תמצית: הצגה כללית של התקן, התפתחותו,המבנה שלו, העקרונות שלו והדרך להתעדה
    הערה: מתאים גם לקהלים גדוליםקרא עוד
    סוג: הרצאה
    משך: שעה
    קהל יעד: אנשים המעורבים בשרשרת אספקת המזון
    תמצית: מה זאת אלרגיה? אילו חומרים יכולים לגרום לאלרגיה במזון? כיצד תעשיית המזון צריכה להתמודד עם התופעה?
    הערה: ניתן להתאים לכל רובד בארגון. מתאים גם לקהלים גדוליםקרא עוד
    סוג: הרצאה
    משך: 3 שעות
    קהל יעד: אנשים המעורבים בשרשרת אספקת המזון, תברואנים, מדבירים
    תמצית: היכרות עם אסטרטגית ה- IPM למניעה וניטור מזיקים ושימוש ממוקד באמצעי הדברהקרא עוד
    סוג: הרצאה
    משך: 3 שעות
    קהל יעד: עובדים בתעשיית המזון וההסעדה
    תמצית: היכרות עם מזיקי המזון העיקריים: ציפורים, מכרסמים וחרקים. הביולוגיה שלהם, הנזקים להם הם גורמים, דרכי מניעה ודרכי זיהוי וניטורקרא עוד
    סוג: סדנא
    משך: 4 שעות
    קהל יעד: עובדים הבאים המגע עם מזון ואריזות מזון
    תמצית: מיומנויות בסיסיות לטיפול במזון- הגיינה אישית, סביבת העבודה, מניעת זיהום צולב, שמירה על טמפרטורה
    הערה: גרסה מותאמת לאופי הארגון, לסוגי המוצרים ולתחום הפעילות. מוגבל ל- 25 משתתפיםקרא עוד
    סוג: סדנת מנהלים
    משך: 16 שעות
    קהל יעד: צוותי ניהול של ארגונים המעוניינים לשפר את הכלים הניהוליים בתחום האיכות ובטיחות המוצר ולהשיג רמה יותר גבוהה של מחויבות ומעורבות עובדים
    תמצית: סדנא בת יומיים הכוללת תרגולים והרצאות שיתנו להנהלה כלים להנהיג את תהליכי השיפור המתמיד בארגון, כולל אסטרטגיות לקידום המעורבות והמחויבות של העובדים
    הערה: מתאים לצוותים של 15 מנהלים/ות לכל היותרקרא עוד
    סוג: סדנא
    משך: 4 שעות
    קהל יעד: עובדים בארגונים המעוניינים להקים מערכת לניהול בטיחות מזון מאושרת, ISO 22000
    תמצית: הצגה כללית של התקן, היכרות עם סעיפיו תוך דגש על מיקומו ותפקידו של העובד להצלחת ההטמעה.
    הערה: מוגבל ל- 30 משתתפיםקרא עוד
    סוג: יום עיון
    משך: 8 שעות
    קהל יעד: גופים ואנשים שנמצאים בשלבים ראשונים של הטמעת התקן
    תמצית: היכרות עם דרישות התקן, תרגול ניתוח גורמי סיכון
    הערה: מוגבל ל- 40 משתתפיםקרא עוד
    סוג: קורס
    משך: 40 שעות
    קהל יעד: מנהלי ביניים וראשי צוותים בארגונים המעורבים בשרשרת אספקת המזון, המיועדים להיות נושאי לפיד בתחום בטיחות המזון
    תמצית: היכרות עם תקן ISO 22000, היכרות עם גורמי סיכון בבטיחות מזון ואמצעי בקרה, כלים להובלת תהליכי שיפור בארגוןקרא עוד
    סוג: קורס - עם הכרה של האיגוד הישראלי לאיכות
    משך: 24 שעות
    קהל יעד: אנשי מפתח המיועדים למלא תפקיד של ראש צוות בטיחות מזון על פי דרישה 5.5 של תקן ISO 22000
    תמצית: היכרות מעמיקה עם התקן, מתודולוגיית ביצוע סקר גורמי סיכון HACCP, הקמת תכנית PRPs, הכנת נהלים. הקורס כולל סדנת ניהול צוות. המסיימים יוכלו להוביל את ההטמעה של התקן בארגון ולשמש "ראש צוות בטיחות מזון"
    הערה: מוגבל ל- 30 משתתפים. נדרשת עמידה בבחינהקרא עוד
    סוג: קורס
    משך: 24 שעות
    קהל יעד: אנשי מפתח המיועדים למלא תפקיד של ראש צוות בטיחות מזון (HACCP)
    תמצית: היכרות מעמיקה עם HACCP כולל התאמה לתקן החדש ISO 22000, מתודולוגיית ביצוע סקר גורמי סיכון HACCP, הקמת תכנית PRPs, היכרות עם גורמי הסיכון המאפיינים את תעשיית הבשר, הכנת נהלים. המסיימים יוכלו להוביל את ההטמעה של HACCP בארגון ולשמש "ראש צוות בטיחות מזון"
    הערה: מוגבל ל- 30 משתתפים. נדרשת עמידה בבחינהקרא עוד
    סוג: קורס
    משך: 16 שעות
    קהל יעד: מחזיקי תעודת "ראש צוות HACCP" או הסמכה דומה המעוניינים לפעול במסגרת תקן ISO 22000
    תמצית: היכרות מעמיקה עם התקן, הקמת תכנית PRPs, הכנת נהלים. המסיימים יוכלו להוביל את ההטמעה של התקן בארגון ולשמש "ראש צוות בטיחות מזון"
    הערה: מוגבל ל- 30 משתתפים. נדרשת עמידה בבחינהקרא עוד
    סוג: קורס
    משך: 16 שעות
    קהל יעד: עובדים המעוניינים לקבל הכשרה לביצוע מבדקים פנימיים בתחום איכות ובטיחות קוסמטיקה בארגונים
    תמצית: היכרות עם דרישות ISO 22716, מיומנות ביצוע מבדקים, תרגול ביצוע מבדקים בפועל
    הערה: יש אפשרות ליומיים רצופים עם לינה וארוחות, כולל תרגול בשעות הערב. כולל בחינת גמרקרא עוד
    עבור לתוכן העמוד