צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יומן הדרכות, השתלמויות וימי עיון

    תאריך האירוע מידע נוסף
    יולי 2019
    28/07/2019Are you REaDy - סדנת עיקרי הסימון התזונתי העדכני
    בהתאם לתקנות הגנה על בריאות הציבור (מזון)(סימון תזונתי), התשע"ז- 2017, יצרני ויבואני מזון נדרשים לבחון את הצורך בעדכון סימון האריזות בהתאם להרכב המוצר וערכיו התזונתיים (סוכר, נתרן ושומן רווי). על מנת להיערך לשניוי, חברת שר יעוץ והדרכה מזמינה אתכם לסדנה של חצי יום בנושא.
    מיקום MY קמפוס
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    יוני 2019
    20/06/2019היכרות עם דרישות התקן ISO 45001 – מערכת לניהול בריאות ובטיחות תעסוקתית
    השתלמות זו מעניקה למשתתפים היכרות עם הדרישות החדשות הנובעות מפרסום תקן ISO 45001, המחליף את ת"י OHSAS 18001. המעבר לתקן החדש ייערך עד מרץ 2021.
    יום העיון מוכר על ידי משרד העבודה והרווחה והשירותים החברתיים כהשתלמות עבור הממוניים על הבטיחות. ותזכה אותם ביום כשירות אחד.
    מיקום כפר המכביה
    19/06/2019יום עיון קנאביס במזון
    בשנים האחרונות ובמקביל לפריצה המטורפת של שוק הקנאביס הרפואי אנו עדים לכניסתו של הקנאביס לשוק חדשני ובעל פוטנציאל רווחיות אדיר – שוק מוצרי המזון והמשקאות. במסגרת המודעות לחשיבות התזונה הנכונה והחיפוש המתמשך אחרי רכיבים בעלי ערך מוסף שמקורם מן הטבע, אין ספק כי הקאנביס הינו סופר-פוד שיוצר באזז תקשורתי אך לצידו גם מחקרים רציניים ורגולציה מתפתחת החל משלב היזמות דרך שלבי הפיתוח, הייצור, ההפצה והשיווק.
    מאי 2019
    28/05/2019קורס עקרונות סימון מזון ישראל מחזור 3
    קורס בן 3 מפגשים 28.5.19, 3.6.19, 11.6.19. המידע המופיע על גבי אריזות המזון הינו מידע מחייב והוא מהווה את תעודת הזהות של המוצר. ליקויי בסימון המזון עלול להטעות את הצרכנים ולהוות קרקע פוריה לתביעות יצוגיות ופגיעה בשמו של המותג. קורס ייחודי זה פותח על מנת להקנות ידע בסיסי ברגולציה של מזון בישראל, כמו גם לאפשר התנסות מעשית.
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    מרץ 2019
    12/03/2019קורס עורכי מבדקים פנימיים לאיכות סביבה ובטיחות עובדים
    משך הקורס: 3 ימים - 12, 13, 14 במרץ 2019
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    הקורס מוכר על ידי האגף לפיקוח על העבודה, משרד הכלכלה, ויעניק לממוני בטיחות שלושה ימי כשירות.
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    פברואר 2019
    27/02/2019קורס סניטציה בענף המזון
    משך הקורס: יומיים
    כיצד ישפיע סוג המוצר על הרכב חומרי הניקוי? איך משפיעים חומרי הניקוי השונים על אורך חיי הציוד? כיצד נקבע הרכב חומרי הניקוי לאפקטיביות מקסימלית? האם אנחנו בטוחים שתהליכי הניקיון שלנו באמת אפקטיביים?
    מיקום My Campus, בני ברק
    26/02/2019יום עיון עדכון מהדורה ISO 22000
    ארגונים המוסמכים לת"י ISO 22000 מתבקשים לעבור הסמכה למהדורה 2018 תוך 3 שנים מפרסום המהדורה המעודכנת. אין סיבה לפאניקה, אבל בהחלט יש צורך להתארגן, ויפה שעה אחת קודם.
    מיקום כפר המכביה
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    ינואר 2019
    22/01/2019וובינר Managing Behavior by Maintaining a Food Safety Culture
    Dr. David Rosenblatt, Training Specialist, Sher Consulting and Training
    Facilitator: Simon Timperley, Administrator, IFSQN
    מיקום וובינר
    9/01/2019קורס הכשרת מבקרי איכות בענף המזון
    משך הקורס: יומיים 9/1 ו- 16/1
    בכל תעשייה מבקר האיכות הוא חיישן לעמידת הארגון בנהלי האיכות. בענף המזון, בשל רגישותו, תפקיד מבקר האיכות מתרחב גם לשמירה על בטיחות המוצר. האחריות המלווה את התפקיד מחייבת ארגונים להשקיע בלימוד והכשרה ספציפיים עבור בעלי תפקידים אלו.
    מיקום מלון לאורנרדו בוטיק, רחובות
    דצמבר 2018
    27/12/2018יום עיון אלרגיות במזון
    עבור מרבית הצרכנים, נוכחות לא מוצהרת של רכיב זה או אחר במזון הוא עניין של מה בכך, או אפילו הפתעה נעימה. אבל עבור מיעוטם, מדובר בעניין של חיים או מוות.
    חברת שר יעוץ והדרכה מזמינה אתכם לקחת חלק ביום עיון בנושא אלרגיות במזון. ביום עיון זה, נתעדכן במגוון נקודות מבט, שיטות בדיקה, שיטות ניקיון רגולציה וכו'
    מיקום מלון כפר המכביה
    עבור לתוכן העמוד