צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יומן הדרכות, השתלמויות וימי עיון

    תאריך האירוע מידע נוסף
    ספטמבר 2019
    18/09/2019יום עיון עדכון מהדורה ISO 22000
    ארגונים המוסמכים לת"י ISO 22000 מתבקשים לעבור הסמכה למהדורה 2018 תוך 3 שנים מפרסום המהדורה המעודכנת. אין סיבה לפאניקה, אבל בהחלט יש צורך להתארגן, ויפה שעה אחת קודם.
    מיקום כפר המכביה
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    15/09/2019מחנה אמונים לקראת מבדקי FDA
    חברת שר יעוץ והדרכה מציעה ליצואנים "מחנה אימונים" מרוכז להיכרות עם הדרישות וקבלת כלים מעשיים לקראת מבדקי הFDA
    10/09/2019פתוגנים במזון
    אורך הקורס: שלושה ימים
    חברת שר שמחה להודיע על קורס חדש ויחיד מסוגו בארץ בו מקבלי החלטות בתחום בטיחות המזון יכולים לקבל תמונה רחבה ומקיפה של הפתוגנים המאיימים על התעשייה וכלים להתמודדות.
    מומלץ שבכל צוות HACCP ישולב בוגר של קורס זה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, בסמוך לתחנת הרכבת
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    8/09/2019קורס עורכי מבדקים פנימיים לאיכות ובטיחות מזון
    משך הקורס 3 ימים: 8/9 ,11/9 ,12/9
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק, רחובות
    יולי 2019
    28/07/2019Are you REaDy - סדנת עיקרי הסימון התזונתי העדכני
    בהתאם לתקנות הגנה על בריאות הציבור (מזון)(סימון תזונתי), התשע"ז- 2017, יצרני ויבואני מזון נדרשים לבחון את הצורך בעדכון סימון האריזות בהתאם להרכב המוצר וערכיו התזונתיים (סוכר, נתרן ושומן רווי). על מנת להיערך לשניוי, חברת שר יעוץ והדרכה מזמינה אתכם לסדנה של חצי יום בנושא.
    מיקום MY קמפוס
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    יוני 2019
    20/06/2019היכרות עם דרישות התקן ISO 45001 – מערכת לניהול בריאות ובטיחות תעסוקתית
    השתלמות זו מעניקה למשתתפים היכרות עם הדרישות החדשות הנובעות מפרסום תקן ISO 45001, המחליף את ת"י OHSAS 18001. המעבר לתקן החדש ייערך עד מרץ 2021.
    יום העיון מוכר על ידי משרד העבודה והרווחה והשירותים החברתיים כהשתלמות עבור הממוניים על הבטיחות. ותזכה אותם ביום כשירות אחד.
    מיקום כפר המכביה
    19/06/2019יום עיון קנאביס במזון
    בשנים האחרונות ובמקביל לפריצה המטורפת של שוק הקנאביס הרפואי אנו עדים לכניסתו של הקנאביס לשוק חדשני ובעל פוטנציאל רווחיות אדיר – שוק מוצרי המזון והמשקאות. במסגרת המודעות לחשיבות התזונה הנכונה והחיפוש המתמשך אחרי רכיבים בעלי ערך מוסף שמקורם מן הטבע, אין ספק כי הקאנביס הינו סופר-פוד שיוצר באזז תקשורתי אך לצידו גם מחקרים רציניים ורגולציה מתפתחת החל משלב היזמות דרך שלבי הפיתוח, הייצור, ההפצה והשיווק.
    מאי 2019
    28/05/2019קורס עקרונות סימון מזון ישראל מחזור 3
    קורס בן 3 מפגשים 28.5.19, 3.6.19, 11.6.19. המידע המופיע על גבי אריזות המזון הינו מידע מחייב והוא מהווה את תעודת הזהות של המוצר. ליקויי בסימון המזון עלול להטעות את הצרכנים ולהוות קרקע פוריה לתביעות יצוגיות ופגיעה בשמו של המותג. קורס ייחודי זה פותח על מנת להקנות ידע בסיסי ברגולציה של מזון בישראל, כמו גם לאפשר התנסות מעשית.
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    מרץ 2019
    12/03/2019קורס עורכי מבדקים פנימיים לאיכות סביבה ובטיחות עובדים
    משך הקורס: 3 ימים - 12, 13, 14 במרץ 2019
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה
    הקורס מוכר על ידי האגף לפיקוח על העבודה, משרד הכלכלה, ויעניק לממוני בטיחות שלושה ימי כשירות.
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    פברואר 2019
    27/02/2019קורס סניטציה בענף המזון
    משך הקורס: יומיים
    כיצד ישפיע סוג המוצר על הרכב חומרי הניקוי? איך משפיעים חומרי הניקוי השונים על אורך חיי הציוד? כיצד נקבע הרכב חומרי הניקוי לאפקטיביות מקסימלית? האם אנחנו בטוחים שתהליכי הניקיון שלנו באמת אפקטיביים?
    מיקום My Campus, בני ברק
    עבור לתוכן העמוד