צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    עקרונות סימון מזון באיחוד האירופי (סמינר)

    רקע:

     

    חברת שר יעוץ והדרכה בשיתוף עם חברת Ashbury Labelling הבריטית, פיתחה סמינר ייחודי ופרקטי בנושאי סימון מזון לאיחוד האירופי.

     

    מטרת הסמינר הינה לתת רקע על מבנה רגולציית סימון המזון ב-EU, לפרט את דרישות הסימון הפרטניות למוצרי מזון ב-EU (כולל חידושים הצפויים בעתיד הקרוב), תוך מתן דגש על ההבדלים בין דרישות הסימון בישראל לאיחוד האירופי.

     

    הכרת דרישות הסימון באיחוד האירופי חיונית לעוסקים בתחומי הרגולציה בישראל מאחר וחלקים מהרגולציה המקומית מתבססים על הרגולציה ב-EU. הכרת הדרישות תאפשר התמודדות טובה יותר של יצואנים עם סימון האריזות והבנה מעמיקה יותר של שאר העוסקים עם הדרישות והפערים בין הסימון המזון ב-EU לסימון בישראל.

     

    הסמינר יועבר ברובו בשפה האנגלית ויכלול סיכומי ביניים ותרגולים בשפה העברית שיועברו ע"י נציגי חברתנו לאורך הסמינר.

     

    על המרצה:

    מרבית התכנים יועברו ע"י פיט מרטין, אשר מוביל צוות של מעל ל-50 יועצי תקינה בחברת Ashbury Labelling. לפיט ניסיון של 25 שנים בתחום רגולציית המזון באירופה, ובליווי חברות בינל"א בתחומי הרגולציה בבריטניה ומחוץ לה. בעברו שימש פיט כיועץ מטעם חברת NSF. לפיט תואר שני בדיני מזון.

     

    למי מיועד הסמינר?

    בעלי תפקידים בחברות המייצאות (או מתכוונות לייצא) לאיחוד האירופי, יבואנים מהאיחוד האירופי, בעלי תפקידים במגזר הציבורי, כלל העוסקים בתחום הרגולציה במזון בישראל.

     

    תכני הסמינר:

     

    הסמינר ילווה בתרגולים כמו כן תוצג השוואה לדרישות בישראל במקרים מסויימים.

     

    ·    European Union – Basic facts

    ·         Food Information to Consumers Regulation (FIC)

    ·         Name of the food

    ·         Ingredient list

    ·         Additional mandatory labelling requirements

    ·         Nutrition labelling

    ·         Product specific indications and voluntary information

    ·         Common labelling errors and tips for multi-lingual labelling approvals

    ·         National quirks

    ·         Understanding and implementing the Food Improvements Agents Package (Additives, Flavourings and Enzymes)

    ·         The EU Regulation on Nutrition and Health Claims – background and basic principles

    ·         Marketing Claims in the UK and other EU countries

     

    עלויות ומידע כללי:

     

    עלות: 2,200 ש"ח + מע"מ (הנחה של 5% תינתן לארגון השולח שני משתתפים ויותר)

    הסמינר יתקיים במלון קראון פלזה סיטי סנטר, הסמוך לקניון עזריאלי ולתחנת רכבת השלום בת"א.

    מומלץ להגיע ברכבת.

    תכני הקורס ו/או המרצים עשויים להשתנות, פתיחת הקורס מותנית במספר נרשמים מינימאלי, מספר המקומות מוגבל.

     

     


    תאריך 19/11/2019 08:30 - 20/11/2019 17:00
    מיקום מלון קראון פלזה סיטי סנטר, הסמוך לקניון עזריאלי ולתחנת רכבת השלום בת"א
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    עבור לתוכן העמוד