צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    קורס להכשרת מבקרי איכות בענף המזון

    בכל תעשייה מבקרי האיכות הם חיישנים לעמידת הארגון בנהלי האיכות. בענף המזון, בשל רגישותו, תפקיד מבקר/ת האיכות מתרחב גם לשמירה על בטיחות המוצר. האחריות המלווה את התפקיד מחייבת ארגונים להשקיע בלימוד והכשרה ספציפיים עבור בעלי תפקידים אלו. 

    חברת שר יעוץ והדרכה מזמינה אותך להשתתף בקורס מקוון ייעודי למבקרי איכות בענף המזון בו יסקרו נושאי האיכות הרלוונטיים לענף, בד בבד עם עקרונות בטיחות המוצר בדגש על התקנים העדכניים ביותר בתעשייה: ISO 22000/FSSC 22000.

     

    בתכנית:

    • מערכת ניהול איכות לפי ת"י ISO 9001:2015, מושגי יסוד בניהול ובבקרת איכות, מעגל השיפור המתמיד ויישומו
    • מבוא למערכת ניהול בטיחות מזון - מושגי יסוד, דרישות קדם (PRPs) לפי ISO/TS 22002 ועקרונות ה- HACCP
    • היכרות עם גורמי סיכון בבטיחות מזון אופייניים ואמצעי בקרה נגדם
    • ניטור מיקרוביאלי
    • ביצוע ביקורת ומשוב אופטימלי לעובדים

    הקורס יועבר ע"י ד"ר דיויד רוזנבלט ורעות שרון, מנהלת תוחם פיקוח ובקרה בחברת שר ובעלת ניסיון של מעל 15 שנים בתחום

     

    עלויות ומידע נוסף:

    עלות למשתתף:1,500 ש"ח +מע"מ.

    לארגונים הרושמים יותר ממשתלם אחד תינתן הנחה של 5%.

    המרצים ו/או התכנים עשויים להשתנות.

    הקורס יועבר בהתאם לדרישות משרד הבריאות בגין מגיפת הקורונה. במידה וההנחיות לא יאפשרו קורס פרונטאלי, הקורס יערך באופן מקוון בעלות של 900 ש"ח + מע"מ. הודעה על אופן ביצוע הקורס תימסר לנרשמים בסמוך להדרכה.


    תאריך 8/11/2021 09:00 - 10/11/2021 16:00
    מיקום משרדי שר יעוץ והדרכה, בזלת 12 צור יגאל
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    עבור לתוכן העמוד