צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    קורס הסמכה לראשי צוות בטיחות מזון

    משך הקורס: 3 ימים - 18,19,20/10/2020
    הקורס מוכר על ידי האיגוד הישראלי לאיכות
    למסיימים בהצלחה תוענק תעודת הסמכה

    כללי:

    קורס ייחודי זה מציע למשתלמים הכשרה כראשי צוות בטיחות מזון כנדרש ב- HACCP ובתקן הבינ"ל ISO 22000.
    הקורס מיועד לאנשי מפתח בתחום בטיחות המזון בארגונים העוסקים בשרשרת אספקת המזון: מגדלי תוצרת חקלאית, בתי אריזה, מפעלי עיבוד וייצור מזון ומשקאות, יצרני חומרי גלם ואריזה לתעשיית המזון, העוסקים בהסעדה ובקמעונאות ויועצים.
    ניהול מערכת בטיחות מזון דורש מגוון מיומנויות, בלעדיהן לא ניתן להבטיח את הצלחת המערכת במניעת אירועי איכות ובטיחות.
      
    מטרות הקורס:
     
    1.היכרות מעמיקה עם דרישות התקן לניהול בטיחות מזון ISO-22000 המבוסס על עקרונות HACCP
    2.רכישת כלים מעשיים לריכוז צוות בטיחות המזון בארגון כולל מיומנויות ניהול צוות ועבודת צוות
    3.היכרות מעמיקה עם דרישות הקוד הבינלאומי, ISO/TS 22002-1 המפרט דרישות לתנאי יצור נאותים
    4. היכרות עם דרישות ה- FSIS (שרותים ווטרינרים)
    5. מוכנות לתקן FSSC 22000
     
    ריכוז הקורס:
     
    ד"ר דיויד רוזנבלט, מנהל תחום ההדרכה בשר יעוץ והדרכה


    עלות למשתתף 2800 ₪ + מע"מ
    לארגונים הרושמים יותר ממשתתף אחד תינתן הנחה
    לחברי האיגוד הישראלי לאיכות תינתן הנחה של 10%
    העלות כוללת כיבוד קל וארוחת צהריים
     

    תאריך 18/10/2020 08:30 - 20/10/2020 16:30
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    עבור לתוכן העמוד