צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    פתוגנים במזון (קורס מקוון)

    רקע:

     

    מה הקשר בין וירוס הקורונה לבטיחות מזון? מה ההיסטריה סביב ליסטריה? כמה סלמונלה באמת מסוכנת? איזה חיידק מאיים על תעשיית המזון בישראל?

     

    חברת שר יעוץ והדרכה שמחה להודיע על קורס מקוון (ZOOM) יחיד מסוגו בארץ בו מקבלי החלטות בתחום בטיחות המזון יכולים לקבל תמונה רחבה ומקיפה של הפתוגנים המאיימים על התעשייה וכלים להתמודדות.

    בקורס ייחודי זה נכיר לעומק את מגוון גורמי הסיכון הביולוגיים במזון, ננתח אירועים אמיתיים ונצא עם הידע הנדרש לקבל החלטות מקצועיות.

     

    מרכז הקורס:

     

    ד"ר דיויד רוזנבלט, מנהל תחום ההדרכה בחברת שר ייעוץ והדרכה, רופא וטרינר, לשעבר ראש תחום מזון במכון התקנים, ניסיון של יותר מ- 25 שנים בבטיחות מזון.

     

    תכנים:

    • היכרות עם גורמי הסיכון הביולוגיים במזון: חיידקים, נגיפים, טפילים חד תאיים, תולעים, מחוללי ספגת מוח (פריונים) ועובשים מחוללי רעלנים
    • טיפול בהיבטים מיקרוביולוגיים
    • ניטור, תיקוף דיגום וסוגי בדיקות מעבדה
    • היבטים רגולטוריים ומקורות מידע עדכניים
    • ניתוחי מקרים

    הערה חשובה: הקורס מיועד רק לאנשים עם רקע מקצועי בבטיחות מזון: טכנולוגים, מהנדסי מזון, מיקרוביולוגים, רופאים ווטרינרים וכו'

     

    הקורס יערך במתכונת מקוונת (ZOOM), בתאריכים 8.7.2020, 15.7.2020, 22.7.2020 

    עלות: עלות למשתתף 2,100 ש"ח + מע"מ 

    השתתפות בקורס מצריכה גישה למחשב, אינטרנט יציב, מיקרופון ומצלמה

     


    תאריך 8/07/2020 08:30 - 22/07/2020 16:30
    מיקום און ליין
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    עבור לתוכן העמוד