צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    השתלמות - היכרות עם דרישות התקן לאריזות מזון - BRC-IoP מהדורה 5

    כללי:
     
    השתלמות זו נותנת למשתתפים היכרות עם דרישות התקן הבינלאומי BRC-IoP. תקן זה נכתב על ידי ארגון רשתות השיווק הבריטיות בשיתוף מכון האריזה הבריטי במטרה להגדיר את דרישות האיכות והתברואה מספקי אריזות המיועדות לתעשיית המזון והמשקאות, תעשיית התרופות ותעשיית הקוסמטיקה.
     
    התקן זכה להכרה עולמית ומהווה כיום תקן מרכזי בהגדרת יחסי ספק לקוח בתחום האריזה וחומרי גלם המיועדים לאריזה.
     
    מטרות ההשתלמות:
     
    1. היכרות מעמיקה עם דרישות התקן - מהדורה 5
    2. עדכונים לעמות מהדורה 4
    3. כללי ההתעדה (certification) וצעדים להשגת מוכנות ושמירה על מוכנות לאורך זמן
     
     
    קהל היעד:
     
    נציגי גופים הנדרשים לעמוד בתקן
    נציגי גופים הדורשים עמידה בתקן
    אנשי איכות בתחום המזון, יצואנים, יועצים
     
    המרצה: 
     
    ד"ר דיויד רוזנבלט, עורך מבדקים בכיר, לשעבר ראש תחום מזון במכון התקנים. עורך מבדקי HACCP , BRC, ו- BRC-IoP.  מוסמך מכון התקנים הישראלי ו- ISACert הולנד.
       
    עלות:
     
    עלות למשתתף 700 ₪ + מע"מ
    לארגונים הרושמים יותר ממשתתף אחד תינתן הנחה
    העלות כוללת:
    כיבוד קל וארוחת צהריים
    חוברת למשתתף עם תקציר ההשתלמות
    רשימת תיוג עברית/אנגלית לתקן
    תעודת השתתפות

    תאריך 19/11/2015
    מיקום מלון כפר המכביה
    עבור לתוכן העמוד