צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    קורס איכות ובטיחות מזון למנהלים בייצור

    09/02/2022 | 09:00-17:00
    מיקום: My Campus
    המנהל בייצור אחראי ליישום המתודולוגיה לאיכות ובטיחות המוצר במפעל. במידה והמנהלים בכל הדרגים מחוברים לתקנים ולדרישות הנובעות מהם, בטיחות המוצר תובטח

     

    קורס זה הוא יחיד מסוגו, מתוכנן להקנות למנהלים בייצור את הכלים להבטיח שאיכותו ובטיחותו של המוצר המיוצר תחת אחריותם עומדות בדרישות.

     

    מטרות הקורס:

    • היכרות עם גורמי סיכון בטיחות המזון ועם עקרונות ניתוח הסיכונים (HACCP)
    • שיפור יכולת התקשורת ומתן משוב לעובדים בשטח
    • למידת מעגל השיפור המתמיד ואופן הביטוי שלו בתקנים ובעבודה ביום יום

     

    בתכנית:

    • הבטחת איכות בייצור כפי שבא לידי ביטוי ב- ISO 9001
    • סדנה – כללים לתקשורת ולמשוב אפקטיבי לעובדים בעידן בטיחות המוצר
    • עקרונות ה-HACCP ומושגי היסוד כדוגמת: ניטור, אמצעי בקרה, אימות ותיקוף
    • סקירת גורמי סיכון בטיחות מזון
    • ועוד...

    עלות למשתתף: 1600 ש"ח + מע"מ

    לארגונים השולחים יותר ממשתתף אחד תינתן הנחה של 5%


    תאריך 9/02/2022 09:00 17:00
    מיקום My Campus, לח"י 31 ,בני ברק
    עבור לתוכן העמוד