יום עיון בנושא ליסטריה במזון
11/09/22 | 9:00-17:00 | פרונטאלי - מרכז הארץ
יום העיון יתמקד בהיבטים שונים הנוגעים לליסטריה מונוציטוג'נס במזון
יום העיון יתמקד בהיבטים שונים הנוגעים לליסטריה מונוציטוג'נס במזון
אחד האתגרים המשמעותיים ביותר העומדים בפני תעשיית המזון וההסעדה הוא האיום מפני החיידק הקטלני ליסטריה מונוציטוג'נס. יצרנו זירת לימוד ייחודית המאפשרת מפגש בין מקבלי ההחלטות בענף המזון וההסעדה לבין מגוון מומחים מובילים בתחומם. יום העיון מקיף את הבעיה מכיוונים שונים ונותן למשתלם מידע מעשי ובעל ערך להתגוננות והתמודדות.
בתכנית:
- ליסטריוזיס: קליניקה ואפידמיולוגיה
- שיטות דיגום ובדיקה
- ליסטריה במסגרת HACCP ותכניות קדם
- רגולציה בארץ ובעולם
- תכניות ניקיון אפקטיביות
- הצגת מקרה של התפרצות שמקורה ממזון
(ייתכנו שיניים בתכנית)
מרכז יום העיון:
ד"ר דיויד רוזנבלט, מנהל הלמידה של שר יעוץ והדרכה, עורך מבדקים בכיר למערכות ניהול, לשעבר ראש תחום מזון באגף איכות והסמכה של מכון התקנים
עלויות ומידע נוסף:
- עלות למשתתף 1,000 ₪ + מע"מ
- תינתן הנחה של 5% לארגונים השולחים יותר ממשתתף אחד
- הקורס יערך בהתאם להנחיות משרד הבריאות לפי דרישות התו הסגול בגין מגפת הקורונה.
- פתיחת הקורס מותנית במספר נרשמים מינימאלי, מספר המקומות מוגבל
- העלות כוללת כיבוד קל, ארוחת צהריים, אוגדן והשתתפות בהרצאות ובדיונים