קורס ראשי צוות בטיחות מזון (HACCP)
הקורס יתקיים בלמידה מרחוק בתאריכים 03,05,09/07/2023 בשעות 09:00 עד 16:00
כללי:
קורס ייחודי זה מציע למשתלמים הכשרה כראשי צוות בטיחות מזון כנדרש ב-HACCP ובתקן הבינ"ל ISO 22000
הקורס מוכר ע"י האיגוד הישראלי לאיכות
הקורס מיועד לאנשי מפתח בתחום בטיחות המזון בארגונים העוסקים בשרשרת אספקת המזון: מגדלי תוצרת חקלאית, בתי אריזה, מפעלי עיבוד וייצור מזון ומשקאות, יצרני חומרי גלם ואריזה לתעשיית המזון, העוסקים בהסעדה ובקמעונאות ויועצים.
ניהול מערכת בטיחות מזון דורש מגוון מיומנויות, בלעדיהן לא ניתן להבטיח את הצלחת המערכת במניעת אירועי איכות ובטיחות.
:בתכנית
• היכרות מעמיקה עם דרישות התקן
לניהול בטיחות מזון ISO 22000 ,
המבוסס על עקרונות ה- HACCP.
• היכרות עם חלק מדרישות ISO/TS 22002, מרכיב משלים עבור הסמכה ל- FSSC 22000
• סקירה מקצועית של גורמי הסיכון
העיקריים בבטיחות מזון.
ריכוז הקורס:
ד"ר
דיויד רוזנבלט, מרצה ועורך מבדקים בכיר, לשעבר ראש תחום מזון באגף איכות והסמכה
במכון התקנים הישראלי.
עלויות ומידע נוסף:
- עלות למשתתף 2,900 ₪ + מע"מ
- לארגונים הרושמים יותר ממשתתף אחד תינתן הנחה של 5%.
- מספר המשתתפים מוגבל. הפתיחה מותנית במספר נרשמים מינימאלי.
- תכני הקורס ו/או המרצים עשויים להשתנות.
תאריך 3/07/2023 09:00 - 9/07/2023 16:00
מיקום ZOOM
מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה