וובינר גורמי קלקול במזון
אומנם לא בוכים על חלב שנשפך, אבל מה לגבי חלב שהחמיץ...
לעיתים קרובות מפעלי מזון מוצאים עצמם במצב בו הם נאלצים להתמודד עם נוכחות של גורמי קלקול למזון (עובשים, שמרים וחיידקים שונים).
הימצאות גורמים אלו עשויה לגרום לפסילה של מוצרים, ,RECALL ,בזבוז מזון ובכך להשית עלויות כבדות על המפעל.
בוובינר זה נכיר גורמי קלקול מיקרוביאלים בתעשיית המזון, את השפעתם על המזונות השונים ודרכי ההתמודדות עימם.
במהלך הוובינר יינתן זמן לשאלות רלוונטיות.
מנחה :
הוובינר יערך ע"י ד"ר עליזה לוי, מומחית למיקרוביולוגיה עם ניסיון של מעל שני עשורים בתעשיית המזון.
עלויות ומידע נוסף:
- בוובינר יתבצע בלמידה מרחוק באמצעות Zoom בתארך 26/06/2023 בין השעות 10:00-11:00
- עלות למשתתף 200 ₪ + מע"מ
- השתתפות בוובינר מצריכה גישה למחשב, אינטרנט יציב, מצלמה, מיקרופון ורמקול
- פתיחת ההדרכה מותנית במספר נרשמים מינימאלי. מספר הנרשמים מוגבל