צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    קורס איכות ובטיחות מזון למנהלים באחזקה

    משך הקורס: יומיים - 19/11, 23/11
    בענף המזון, אנשי האחזקה מהלכים על חבל דק בין הצורך לשמור על הציוד והמבנים ברמה תחזוקתית נאותה לבין הצורך לשמור כל העת על איכות ובטיחות המוצר. קורס ייחודי זה מיועד לתת למנהלים באחזקה כלים להתנהל נכון יותר בממשק בין האחזקה לייצור ולהבטחת איכות.

     

    חברת שר ייעוץ והדרכה פיתחה קורס יעודי שמטרתו להקנות למנהלים באחזקה את הכלים להתמודדות עם גורמי סיכון בטיחות המוצר הרלוונטיים לעבודתם. 

    בקורס זה נדון באלמנטים מרכזיים המשפיעים על איכות ובטיחות המוצר מההיבט ההנדסי: אחזקה מונעת, חומרי סיכה, מערכות גילוי מתכות, ועוד. נלמד מהם הפרמטרים לבטיחות המוצר הקשורים למערכות תומכות וכיצד ניתן לנטרם.

     

    בתכנית:

    • תפקיד האחזקה ביישום HACCP כולל היכרות עם המתודולוגיה ותרומתו של נציג ההנדסה בצוות ה HACCP הארגוני 
    • אחזקה מונעת: FMEA והקשר ל HACCP בקווי הייצור
    • היכרות עם גורמי סיכון רלוונטיים 
    • גורמי סיכון כימיים – אישור מגע למזון של ציוד, חומרי סיכה וכו'. 
    • בטיחות מזון ומערכות תומכות: קיטור, אוויר, מים 
    • גלאי מתכות 
    • ועוד 

    משתלמים אמרו על הקורס:

     

    "חומר מעניין, חושב שתרם לי הרבה ואוכל ליישם חלק גדול מההמלצות במקום העבודה..."

    "קורס מאוד ממלא... רואים שקיים המון ידע שנצבר מהשטח. אחלה! תמשיכו כך. אני אדאג שעוד חברים בצוות שלי יעברו קורס כזה..."

    "העשיר את הידיעות שלי בתחומים שקשורים למפעל ויעזור לי בעתיד בהבנת תהליכים..."

    "מעוניין בעוד מפגשים. מאוד מעניין... יישר כוח..."

    "אני חושב שקורס זה תורם לעובד בתעשיית המזון בכלל ולאיש האחזקה בפרט. קורס מאוד מועיל לתפיסה הכללית של איש האחזקה בתעשיית המזון לגבי ההסתכלות שלו בתפקיד במפעל..."

     

    עלות למשתתף: 1600 ש"ח + מע"מ

    לארגונים השולחים יותר ממשתלם אחד תינתן הנחה


    תאריך 19/11/2015 - 23/11/2015
    מיקום כפר המכביה
    עבור לתוכן העמוד