צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    קורס איכות ובטיחות מזון למנהלים בייצור - יוני 2024

    17,18/06/2024 | 09:00-16:00 | ZOOM
    המנהל בייצור אחראי ליישום המתודולוגיה לאיכות ובטיחות המוצר במפעל. במידה והמנהלים בכל הדרגים מחוברים לתקנים ולדרישות הנובעות מהם, בטיחות המוצר תובטח

     

    קורס זה הוא יחיד מסוגו, מתוכנן להקנות למנהלים בייצור את הכלים להבטיח שאיכותו ובטיחותו של המוצר המיוצר תחת אחריותם עומדות בדרישות.

     


    מטרות הקורס:

    • היכרות עם גורמי סיכון בטיחות המזון ועם עקרונות ניתוח הסיכונים (HACCP)
    • שיפור יכולת התקשורת ומתן משוב לעובדים בשטח
    • למידת מעגל השיפור המתמיד ואופן הביטוי שלו בתקנים ובעבודה ביום יום

     

    בתכנית:

    • הבטחת איכות בייצור כפי שבא לידי ביטוי ב- ISO 9001
    • סדנה – כללים לתקשורת ולמשוב אפקטיבי לעובדים בעידן בטיחות המוצר
    • עקרונות ה-HACCP ומושגי היסוד כדוגמת: ניטור, אמצעי בקרה, אימות ותיקוף
    • סקירת גורמי סיכון בטיחות מזון
    • ועוד...

    מנחות: 

    דרינה כץ וחן יחיאל מנהלות פרויקטים ותיקות בחברת שר יעוץ והדרכה ובעלות ניסיון עשיר בתעשיית המזון בניהול איכות ובטיחות מוצר
     

    עלויות ומידע נוסף:

    • הקורס יערך באופן מקוון, דף הנחיות ישלח למשתתפים מספר ימים לפני תחילת הקורס.
    • עלות הקורס 2,000 ש"ח + מע"מ.
    • לארגונים הרושמים יותר ממשתתף אחד תינתן הנחה של 5%.
    • לנרשמים בהרשמה מוקדמת עד 17/05/2024 תינתן הנחה של 5%
    • פתיחת הקורס מותנית במספר נרשמים מינימאלי, מספר המקומות מוגבל.
    • תכני הקורס ו/או המרצים עשויים להשתנות.

    תאריך 17/06/2024 09:00 - 18/06/2024 16:00
    מיקום ZOOM
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה בע"מ
    עבור לתוכן העמוד