צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    קורס איכות ובטיחות מזון למנהלים בייצור

    משך הקורס: יומיים - 24/11, 29/11
    המנהל בייצור אחראי ליישום המתודולוגיה לאיכות ובטיחות המוצר במפעל. במידה והמנהלים בכל הדרגים מחוברים לתקנים ולדרישות הנובעות מהם, בטיחות המוצר תובטח

     

    קורס זה הוא יחיד מסוגו, מתוכנן להקנות למנהלים בייצור את הכלים להבטיח שאיכותו ובטיחותו של המוצר המיוצר תחת אחריותם עומדות בדרישות.

     

    מטרות הקורס:

    • היכרות עם גורמי סיכון בטיחות המזון ועם עקרונות ה-HACCP
    • שיפור יכולת התקשורת ומתן המשוב לעובדים בשטח
    • למידת מעגל השיפור המתמיד ואופן הביטוי שלו בתקנים ובעבודה ביום יום

     

    בתכנית:

    • הבטחת איכות בייצור כפי שבא לידי ביטוי ב- ISO 9001
    • סדנא – כללים לתקשורת ולמשוב אפקטיבי לעובדים בעידן בטיחות המוצר
    • עקרונות ה-HACCP ומושגי היסוד כדוגמת: ניטור, אמצעי בקרה, אימות ותיקוף
    • סקירת גורמי סיכון בטיחות מזון
    • ועוד...

    עלות למשתתף: 1600 ש"ח + מע"מ

    לארגונים השולחים יותר ממשתלם אחד תינתן הנחה


    תאריך 24/11/2015 - 29/11/2015
    מיקום כפר המכביה
    עבור לתוכן העמוד