צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יום עיון בנושא ליסטריה במזון

    יום העיון יתמקד בהיבטים שונים הנוגעים לליסטריה מונוציטוג'נס במזון

     

    אחד האתגרים המשמעותיים ביותר העומדים בפני תעשיית המזון וההסעדה הוא האיום מפני החיידק הקטלני ליסטריה מונוציטוג'נס. יצרנו זירת לימוד ייחודית המאפשרת מפגש בין מקבלי ההחלטות בענף המזון וההסעדה לבין מגוון מומחים מובילים בתחומם. יום העיון מקיף את הבעיה מכיוונים שונים ונותן למשתלם מידע מעשי ובעל ערך להתגוננות והתמודדות.

     

      

     בתכנית:

     

    ליסטריוזיס: קליניקה ואפידמיולוגיה - ד"ר רן ניר פז, מומחה למחלות זיהומיות, המחלקה למיקרוביולוגיה קלינית ומחלות זיהומיות, הדסה

    שיטות דיגום ובדיקה - ד"ר רנטה ברויאר,
    סגנית מנהלת מעבדת המזון, המעבדה הארצית לבריאות הציבור, משרד הבריאות 

    ליסטריה במסגרת HACCP ותכניות קדם - ד"ר דיויד רוזנבלט, מנהל תחום ההדרכה, שר ייעוץ והדרכה

    רגולציה בארץ ובעולם - רוברט סגל, מנכ"ל חברת שר יעוץ והדרכה

    תכניות ניקיון אפקטיביות - עופר שוהם, מנהל מחלקת מזון וחקלאות, חברת  SealedAir (דייברסי) ישראל

    הצגת מקרה של התפרצות שמקורה ממזון - ד"ר דיויד רוזנבלט

     (ייתכנו שיניים בתכנית)

     

    מרכז יום העיון:
     
    ד"ר דיויד רוזנבלט, רופא וטרינר ומנהל תחום ההדרכה בשר יעוץ והדרכה.

     
    עלות:
     
    עלות למשתתף מהמגזר הפרטי 600 ₪ + מע"מ

    עלות למשתתף מהמגזר הציבורי (משרד הבריאות, משרד החקלאות, צה"ל, רשויות מקומיות) 300 ₪ + מע"מ
    תינתן הנחה של 10% לארגון פרטי השולח יותר ממשתתף אחד
    העלות כוללת כיבוד קל, ארוחת צהריים, אוגדן והשתתפות בהרצאות ובדיונים
     
     


    תאריך 3/12/2015 08:30 16:30
    מיקום אודיטוריום של בית החולים הווטרינרי ליד בית דגן
    עבור לתוכן העמוד