צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יום עיון סלמונלה במזון

    אחד האתגרים המשמעותיים ביותר העומדים בפני תעשיית המזון וההסעדה הוא האיום מפני החיידק המסוכן סלמונלה.
    ביום עיון זה, יצרנו זירת לימוד ייחודית המאפשרת מפגש בין מקבלי ההחלטות בענף המזון וההסעדה לבין מגוון מומחים מובילים בתחומם. יום העיון מקיף את הבעיה מכיוונים שונים ונותן למשתלם מידע מעשי ובעל ערך להתגוננות.
    יום העיון יכלול מגוון נציגים ממשרד הבריאות, מהתעשייה, ממעבדות מוסמכות ומחברות יעוץ.

    תכנים:

    • סלמונלה בארץ ובעולם, ד"ר רוית בסל, המרכז הלאומי לבקרת מחלות, משרד הבריאות
    • מחלת הסלמונלוזיס בבני אדם, ד"ר מאיה דוידוביץ' כהן, מנהלת המרכז הארצי לסלמונלה, מעבדות מרכזיות, משרד הבריאות
    • מצב הסלמונלה במשק העוף בישראל - סקר השרותים הווטרינרים במשרד החקלאות
    • סלמונלה במשק החי, תפוצה ונפיצות, ד"ר נתן אלקין, מומחה למחלות עופות ורופא וטרינר, חברת Poultrymed 
    • הצגת מקרה, הפקת הלקחים, ד"ר דיויד רוזנבלט, מנהל תחום ההדרכה בחברת שר יעוץ והדרכה, רופא וטרינר
    • שיטות דיגום, בדיקה ותיקוף של חידק הסלמונלה, ד"ר דב שליסלברג, המכון למיקרוביולוגיה של מזון
    • שיטות ניקוי וחיטוי בסביבת העבודה, מר עופר שוהם, מנהל מחלקת מזון וחקלאות, חברת SealedAir (דייברסי)
    • התמודדות עם סלמונלה במסגרת מערכת ניהול בטיחות המזון, ד"ר דיויד רוזנבלט, מנהל תחום ההדרכה בחברת שר יעוץ והדרכה, רופא וטרינר

    עלות יום העיון הינה 650 ש"ח למשתתף

    לעובדי מדינה וסטודנטים תינתן הנחה של 50%

    מספר המקומות מוגבל


    תאריך 1/05/2018
    מיקום מלון כפר המכביה
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    עבור לתוכן העמוד