קורס עקרונות סימון מזון ישראל מחזור 3
רקע:
אריזת המזון הינה תעודת הזהות של מוצר המזון הנמכר. הסימון הינו דרישה רגולטורית שנועדה לתת מידע בסיסי לגבי המזון ולהזהיר קהלי יעד מסוימים מפני סיכונים אפשריים הכרוכים בצריכתו. במקביל משמשת האריזה כפלטפורמה להעברת מסרים שיווקיים ולחיזוק הקשר בין המותג לבין צרכניו. כלומר, אריזת המזון מהווה את ערוץ ההתקשורת הישיר עם הצרכן הסופי ועם בעלי עניין אחרים בשרשרת אספקת המזון. ליקויים בסימון המזון עלולים להביא לתלונות לקוחות, להוות קרקע פורייה לתביעות ייצוגיות ולטענות מצד הרגולטורים הרלוונטיים.
קורס סימון מזון של חברת שר יעוץ והדרכה הינו קורס ראשון מסוגו, הקורס פותח מתוך הניסיון הרב שנצבר בחברתנו. המרצים והמדריכים בקורס הינם מומחים בתחומי סימון המזון ושילובם מאפשר זוויות ראייה מגוונות - רגולטוריות, משפטיות ושיווקיות.
מטרת הקורס הינה להעביר ידע בסיסי ברגולציה הרלוונטית לסימון מזון בישראל כמו גם לאפשר התנסות מעשית במטרה להטמיע את העקרונות שיועברו במהלך הקורס. הקורס מכיל שילוב ידע תיאורטי וסדנאות מעשיות לכל אורכו.
הקורס מיועד לעוסקים בסימון מזון בישראל (עובדי חברות יצרניות ויבואנים, עובדי השירות הציבורי, אנשי אקדמיה).
בקורס ירצו וידריכו מומחים בתחומי סימון המזון בישראל:
נעמה דנאי, מנהלת חטיבת הרגולציה בחברת שר יעוץ והדרכה
נטע קופרמן, רכזת מקצועית תחום יצוא, שר יעוץ והדרכה
ענת דכינגר, מנהלת מצוינות חטיבת הרגולציה, שר יעוץ והדרכה
קרן אבן צור, רכזת מקצועית תחום יצור מקומי, שר יעוץ והדרכה
ועוד
תכני הקורס מפורטים באתר האירוע
עלות הקורס עומדת על 2,800 ש"ח + מע"מ
פתיחת הקורס מותנת במספר נרשמים מינימאלי, התכנים ו/או המרצים עשויים להשתנות