מנהל.ת פרויקטים בתחום איכות ובטיחות מזון
תפקיד המשלב ייעוץ בהקמה וניהול של מערכות ניהול איכות,
עריכת מבדקי תשתיות ומבדקי איכות ובטיחות מוצרים.
העבודה נעשית בסביבת עבודה מגוונת עם אפשרויות
רבות להתפתחות אישית ומקצועית.
אז מה צריך?
השכלה -מהנדס/ת מזון/ כימיה או טכנולוג/ית מזון וכד'.
יתרון - ניסיון מעשי ביעוץ או יישום תקני איכות ISO , HACCP ומקביליהם.
יתרון - ניסיון בעריכת מבדקי איכות / בטיחות מזון (יתרון).
גישה ייעוצית, יחסי אנוש מעולים, ויכולת עבודה מול דרגים שונים.
יכולת ביטוי טובה מאד הן בעברית והן באנגלית.
יכולת עבודה עצמאית ונכונות לנסיעות .
איפה?
ירושלים/ בית שמש/ ראשון לציון /חולון
עריכת מבדקי תשתיות ומבדקי איכות ובטיחות מוצרים.
העבודה נעשית בסביבת עבודה מגוונת עם אפשרויות
רבות להתפתחות אישית ומקצועית.
אז מה צריך?
השכלה -מהנדס/ת מזון/ כימיה או טכנולוג/ית מזון וכד'.
יתרון - ניסיון מעשי ביעוץ או יישום תקני איכות ISO , HACCP ומקביליהם.
יתרון - ניסיון בעריכת מבדקי איכות / בטיחות מזון (יתרון).
גישה ייעוצית, יחסי אנוש מעולים, ויכולת עבודה מול דרגים שונים.
יכולת ביטוי טובה מאד הן בעברית והן באנגלית.
יכולת עבודה עצמאית ונכונות לנסיעות .
איפה?
ירושלים/ בית שמש/ ראשון לציון /חולון
נא לשלוח קורות חיים למייל hr@2sher.co.il בציון שם המשרה