צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

יעוץ מקצועי וליווי לקיטרינגים

הגדל

רקע:

 

חוק המזון והרפורמה ברישוי עסקים הביאו עמם רוויזיה לחקיקה בתחום דרישות בטיחות המזון מקייטרינגים. העדכונים הנ"ל הדגישו את הצורך ביישום מערכות ניהול בטיחות מוצר HACCP ו- GMP.

לחברת שר שיעוץ והדרכה ניסיון ענף בליווי חברות וקיטרינגים להקמה וניהול מערכות בטיחות מוצר. אנו מציעים לענף הקיטרינג שירות לשדרוג והתאמת מערכות הניהול הקיימות לדרישות המתקדמות. היתרונות במערוכות אלו מביאים עימם שמירה על המותג, עמידה בדרישות החוק וחשיפה לשווקים חדשים.

 

תכולת השירות:

 

  • הדרכת הדרג הניהולי במפעל לגבי אופן יישום הדרישות למערכת ניהול בטיחות מוצר.
  • כתיבה/ עדכון נהלי הארגון בהתאם לדרישות תנאי ייצור נאותים ((GMP ו HACCP.
  • ביצוע סקר סיכונים וזיהוי הנקודות הקריטיות לבטיחות המוצר לצרכנים לפי מתודולוגיה מובנית התואמת את דרישות HACCP.
  • ביצוע מבדקים ובקרות תברואיות.
  • הטמעת הדרישות במודרים השונים במטבח ובהנהלת הארגון.
  • שותפות למבדקי התעדה להסמכת הארגון, מבדקי רשויות ולקוחות.

 

 

 

עבור לתוכן העמוד