צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

שירותי יעוץ לענף ההסעדה

הגדל

רקע:

 

חוק המזון והרפורמה ברישוי עסקים הדגישו את הצורך בניהול מערכת בטיחות מזון בענף ההסעדה ובכלל זה יישום דרישות ה- HACCP  ו GMP.

לחברת שר יעוץ והדרכה ניסיון ענף בליווי חברות קייטרינג (הסעדה) להקמה וניהול מערכות בטיחות מוצר. אנו מציעים לענף הקייטרינג שירות לשדרוג והתאמת מערכות הניהול הקיימות לדרישות המתקדמות. היתרונות בכך הנם: עמידה בדרישות משרד הבריאות, שמירה על המותג וחשיפה לשווקים חדשים.

 

תכולת השירות:

 

  • הדרכת הדרג הניהולי בארגון לגבי אופן יישום הדרישות למערכת ניהול בטיחות מוצר.
  • כתיבה / עדכון נהלי הארגון בהתאם לדרישות תנאי ייצור נאותים ((GMP ו HACCP.
  • ביצוע סקר סיכונים וזיהוי הנקודות הקריטיות לבטיחות המוצר לצרכנים לפי מתודולוגיה מובנית התואמת את דרישות HACCP.
  • ביצוע מבדקים ובקרות תברואיות.
  • הטמעת הדרישות במוצרים השונים במטבח ובהנהלת הארגון.
  • שותפות למבדקי התעדה לארגון, מבדקי רשויות ולקוחות.

 למידע נוסף ניתן לפנות לשרון ירון, מנהלת חטיבת האיכות במייל: ysharon@2sher.co.il


 

עבור לתוכן העמוד