צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

ראשי צוות בטיחות מזון

סוג: קורס - עם הכרה של האיגוד הישראלי לאיכות
משך: 24 שעות
קהל יעד: אנשי מפתח המיועדים למלא תפקיד של ראש צוות בטיחות מזון על פי דרישה 5.5 של תקן ISO 22000
תמצית: היכרות מעמיקה עם התקן, מתודולוגיית ביצוע סקר גורמי סיכון HACCP, הקמת תכנית PRPs, הכנת נהלים. הקורס כולל סדנת ניהול צוות. המסיימים יוכלו להוביל את ההטמעה של התקן בארגון ולשמש "ראש צוות בטיחות מזון"
הערה: מוגבל ל- 30 משתתפים. נדרשת עמידה בבחינה

 

כללי:

 

קורס ייחודי זה מציע למשתלמים הכשרה כראשי צוות בטיחות מזון כנדרש ב- HACCP ובתקן הבינ"ל ISO 22000.
הקורס מיועד לאנשי מפתח בתחום בטיחות המזון בארגונים העוסקים בשרשרת אספקת המזון: מגדלי תוצרת חקלאית, בתי אריזה, מפעלי עיבוד וייצור מזון ומשקאות, יצרני חומרי גלם ואריזה לתעשיית המזון, העוסקים בהסעדה ובקמעונאות ויועצים.
ניהול מערכת בטיחות מזון דורש מגוון מיומנויות, בלעדיהן לא ניתן להבטיח את הצלחת המערכת במניעת אירועי איכות ובטיחות.
 
מטרות הקורס:
 
1. היכרות מעמיקה עם דרישות התקן לניהול בטיחות מזון ISO-22000 המבוסס על עקרונות HACCP
2. רכישת כלים מעשיים לריכוז צוות בטיחות המזון בארגון כולל מיומנויות ניהול צוות ועבודת צוות
3. היכרות מעמיקה עם דרישות הקוד הבינלאומי, ISO/TC 22002-1 המפרט דרישות לתנאי יצור נאותים
4. היכרות עם דרישות ה- FSIS (שרותים ווטרינרים)
5. מוכנות לתקן FSSC 22000 החדש
 
ריכוז הקורס:
 
ד"ר דיויד רוזנבלט, עורך מבדקים בכיר, לשעבר ראש תחום מזון במכון התקנים. עורך מבדקי HACCP מוסמך NSF, ארה"ב
 
עבור לתוכן העמוד