צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

איכות ובטיחות מזון למנהלים באחזקה

סוג: קורס
משך: יומיים
קהל היעד: מנהלים במחלקות האחזקה וההנדסה בענף המזון
תמצית: כלים פרקטיים לניהול הממשק בין האחזקה לאיכות ובטיחות המוצר
הגדל

בענף המזון, אנשי האחזקה מהלכים על חבל דק בין הצורך לשמור על הציוד והמבנים ברמה תחזוקתית נאותה לבין הצורך לשמור כל העת על איכות ובטיחות המוצר. קורס ייחודי זה מיועד לתת למנהלים באחזקה כלים להתנהל נכון יותר בממשק בין האחזקה לייצור ולהבטחת איכות.

 

חברת שר ייעוץ והדרכה פיתחה קורס יעודי שמטרתו להקנות למנהלים באחזקה את הכלים להתמודדות עם גורמי סיכון בטיחות המוצר הרלוונטיים לעבודתם.

בקורס זה נדון באלמנטים מרכזיים המשפיעים על איכות ובטיחות המוצר מההיבט ההנדסי: אחזקה מונעת, חומרי סיכה, מערכות גילוי מתכות, ועוד. נלמד מהם הפרמטרים לבטיחות המוצר הקשורים למערכות תומכות וכיצד ניתן לנטרם.

 

תכנים

  • תפקיד האחזקה ביישום HACCP כולל היכרות עם המתודולוגיה ותרומתו של נציג ההנדסה בצוות ה HACCP הארגוני
  • אחזקה מונעת: FMEA והקשר ל HACCP בקווי הייצור
  • היכרות עם גורמי סיכון רלוונטיים
  • גורמי סיכון כימיים – אישור מגע למזון של ציוד, חומרי סיכה וכו'.
  • בטיחות מזון ומערכות תומכות: קיטור, אוויר, מים
  • גלאי מתכות
  • ועוד

עבור לתוכן העמוד