איכות ובטיחות מזון למנהלים באחזקה
משך: יומיים
קהל היעד: מנהלים במחלקות האחזקה וההנדסה בענף המזון
תמצית: כלים פרקטיים לניהול הממשק בין האחזקה לאיכות ובטיחות המוצר
בענף המזון, אנשי האחזקה מהלכים על חבל דק בין הצורך לשמור על הציוד והמבנים ברמה תחזוקתית נאותה לבין הצורך לשמור כל העת על איכות ובטיחות המוצר. קורס ייחודי זה מיועד לתת למנהלים באחזקה כלים להתנהל נכון יותר בממשק בין האחזקה לייצור ולהבטחת איכות.
חברת שר ייעוץ והדרכה פיתחה קורס יעודי שמטרתו להקנות למנהלים באחזקה את הכלים להתמודדות עם גורמי סיכון בטיחות המוצר הרלוונטיים לעבודתם.
בקורס זה נדון באלמנטים מרכזיים המשפיעים על איכות ובטיחות המוצר מההיבט ההנדסי: אחזקה מונעת, חומרי סיכה, מערכות גילוי מתכות, ועוד. נלמד מהם הפרמטרים לבטיחות המוצר הקשורים למערכות תומכות וכיצד ניתן לנטרם.
תכנים