צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יום עיון אלרגנים במזון - דצמבר 2023

    רקע:


    חברת שר ייעוץ והדרכה בשיתוף איגוד התאחדות התעשיינים מזמינים אתכם ליום עיון בנושא אלרגנים במזון- חידושים, מידע מעשי, כלים להתמודדות.  

    עבור מרבית הצרכנים, נוכחות לא מוצהרת של רכיב זה או אחר במזון היא עניין של מה בכך, ולעיתים אף הפתעה נעימה. אבל עבור מיעוטם, מדובר בעניין של חיים או מוות. 

    הנתונים מראים כי מחלת הרגשת (אלרגיה) למזון נעשית יותר ויותר נפוצה והיעלמותה לא נראית באופק. על ענף המזון, החל מהגידול החקלאי ועד למסעדן או הקמעונאי, להתמודד עם מורכבות התופעה על כל היבטיה. 

    יום עיון זה יציג את הידע העדכני בתחום כמו גם זוויות ראיה צרכניות ותדמיתיות

     תכני הוובינר:

    • תופעת האלרגיה למזון בארץ ובעולם (התייחסות לאלרגנים שונים)
    • צליאק (אי סבילות לגלוטן)
    • רגולציה בארץ ובעולם       
    • שיטות בדיקה
    • עמותות ודעת קהל
    • case study

            

    מנחים:


    יום העיון יועבר על ידי ד"ר דיויד רוזנבלט מנהל תחום ההדרכה, מירית זמירי הדר מנהלת תחום רגולציה בינלאומית בחברת שר יעוץ והדרכה וד”ר יעל אונגר מנהלת מעבדה כימית במילודע.


     

    עלויות ומידע נוסף:

    • עלות יום העיון 1,200 ש"ח + מע"מ.
    • הנחה בגובה 5% ללקוחות שר וחברי התאחדות התעשיינים.
    • הטבה לחברי איגוד המזון והקרן ההדדית - הכשרה מוכרת לסבסוד ע”י הקרן ההדדית של המעסיקים בהיקף של עד 50% מעלות ההדרכה.
    • תכני יום העיון ו/או המרצים עשויים להשתנות.
    • קיום יום העיון מותנה במספר נרשמים מינימאלי.


    תאריך 28/12/2023 09:00 15:00
    מיקום ZOOM
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    עבור לתוכן העמוד